Yozgat kenevirle kalkınacak!

Okuduğunuz haber
FORMA ÇALIŞANA VERİLECEK

Stadyumdan kira alınmamalı

Anasayfa   /    Spor    /    Forma çalışana verilecek

Forma çalışana verilecek

Yozgatspor Teknik Direktörü Nihat Tinel, çalışmayana asla forma verilmeyeceğini kampın ilk gününde gösterdi.

SPOR      19 Agustos 2020 - 14:36     0

Forma çalışana verilecek

Yozgatspor Teknik Direktörü Nihat Tinel, çalışmayana, hak etmeyene kadroya alma ve forma gibi bir niyeti olmadığını açıkladı. Bunu düşünen hangi oyuncu olsun gözünün yaşına bakmayacağını ve kampta yeterli görmediği herkesi göndereceğini ifade eden Tinel, "Bu nedenle herkesin çok çalışmasını ve yeterli dereceye gelmesini istiyorum. Aksi takdirde hedeflere ulaşmakta da çok zorlanırız" dedi.

Yozgat’ta başlayan kamp çalışmalarının ilk gününde Teknik ekip oyunculara hem uyulması gereken kuralları anlattı hem de gözdağı verdi.

ŞİMDİ İŞ ZAMANI

Takımın istenen seviyeye gelmesi yolunda ilk dönem hazırlıklarının önemli bir yer tuttuğunu ve kendilerine takım hakkında ayrıntılı bilgi vereceğini açıklayan Tinel, "Şimdi iş zamanı. Çalışmak, çok çalışmak zorundayız. Çünkü bu kadar genç oyuncuların yer aldığı bir kadronun istenen hedefe ulaşması noktasında zorlu maraton öncesi gerekli gücü depolaması gerekir. Eğer bunu başarırsak o zaman karşılığını ligde görürüz" diye konuştu.

KENDİMİZİ KANDIRIRIZ

Bu dönemin iyi değerlendirmeden, kondisyon ve gücü kazanmadan lig yarışına başlamanın büyük bir hata olacağını belirten Tinel, şu açıklamaları yaptı: "Bu şekilde ancak ve ancak kendimizi kandırmış oluruz. Çünkü ben bu yıl ligin geçen seneye oranla daha zor ve çekişmeli geçeceği inancındayım. Rakiplerimizin gerisinde kalmamak için bizim çalışmaktan başka şansımız yok."

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor