Forma çalışana verilecek

Okuduğunuz haber
STADYUMDAN KİRA ALINMAMALI

Yaşlılara korona kısıtlaması!

Anasayfa   /    Spor    /    Stadyumdan kira alınmamalı

Stadyumdan kira alınmamalı

Yozgatspor Kulübü Başkanı Kazım Arslan, pandemi sürecinde yaşanılan sıkıntılar nedeniyle Şehir Stadyumu'ndan kira alınmamasının gerekliliğini dile getirdi.

SPOR      19 Agustos 2020 - 20:30     0

Stadyumdan kira alınmamalı

Yozgatspor 1959 FK Kulüp Başkanı Kazım Arslan stadyumun kiralanması hususunda takımların çektiği sıkıntılar üzerine açıklamalarda bulundu.

Başkan Arslan,” Yozgatspor yönetimi olarak yeni sezonda şehrimizin beklentilerini karşılamak adına güçlü ve dinamik bir kadro kurmak için çalışmalarımızı yürütüyoruz. Yeni sezon hazırlıklarına takımımız tesislerimizde yaptığı kamp ile başladı. Transferlerimiz oldukça kamuoyu ile paylaşıyoruz. Yönetim olarak takımımızı sahipsiz bırakmayacağız.

Transferler ve takım kurma çalışmalarımızın yanı sıra bu sezon birde maçlarımızı oynayacağımız stadyum sorunumuz ortaya çıktı. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından konulan stadyum kira bedelleri oldukça yüksek. Belirlenen kira bedelinin ise bir kısmının peşinen yatırılması gerekiyor. Yoksa kiralama yapamıyoruz. Bu Yozgat’ta olduğu gibi diğer şehirlerde bulunan takımlar içinde büyük sorun arz ediyor.

Şehir takımlarının durumları ortada. Bir de bunun üzerine bakanlık tarafından yüksek kira ücreti istenmesi bizleri hayli zorluyor. Şehrimizde 3. Lig gibi bir seviyede maç yapılabilecek 1 tane Stadyumumuz var. Siyasilerimiz ve bürokratlarımız Yozgat’ın takımı olan Yozgatspor’un bu stadyumda maçlarını yapabilmesi adına ellerini taşın altına koymalı.

Takımın yönetimi biziz ancak bu takım tüm Yozgat’a mal olmuş Yozgatlıyım diyen herkesin takımı. Bunun için herkesin elinden geleni yapacağına inanıyoruz ve beklentilerimiz bu yönde.” ifadelerini kullandı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Yozgatspor'dan talep ettiği kiralama ücretine ihtiyacı olmaması gerekir.

Şehrin takımının şehrin stadından kayıtsız şartsız faydalanması gerekir.

Bu anlamsız talepten vazgeçilmesini bekliyoruz.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor