Vergide adalet yok!

Okuduğunuz haber
TARAFTAR KÜPLERE BİNDİ

Bozokspor'a ayar mı çekiliyor!

Anasayfa   /    Spor    /    Taraftar küplere bindi

Taraftar küplere bindi

Yozgat Bozokspor'un Malatya deplasmanında oynayacağı maç için günlerdir hazırlık yapan taraftarın, misafir takım taraftarlarının alınacağı tribündeki tadilat nedeniyle alınmayacağının bildirilmesi Yozgatlı sporseverlerin büyük tepkisini çekti.

SPOR      17 Nisan 2024 - 22:24     0

Taraftar küplere bindi

Bölgesel Amatör Lg 11'inci grupta emin adımlarla şampiyonluğa giden ancak üzerine çeşitli oyunlar oynanan ve bunlara her nedense karar vericilerin yanısıra siyasi iradenin de sessiz kalması taraftarın tepkisini çekerken, dikkat çekici bir vakanın Malatya maçı öncesi yaşanması yeter artık dedirtti. Ligin son haftalarına en yakın takipçisi 12 Bingölspor'un 5 puan önünde zirvede giren Yozgat Belediyesi Bozokspor ve Yozgatlı sporseverlerin büyük hazırlık yaptığı Malatya maçına taraftar alınmayacağının açıklanması akla yeni bir orepasyon mu yapılıyor sorusunu getirdi. Takımlarını sezon başından bu tarafa yalnız bırakmayan ve ortaya çıkan başarı tablosunda büyük bir pay sahibi olan taraftarların Malatya deplasmanı öncesinde yaptığı hazıklıklar, yapılan bir açıklama ile havada kaldı. Takımlarını yalnız bırakmamak için büyük hazırlık yapan Yozgatl sporseverler, Malatya'da misafir takım tribününde yapılacak olan tadilat nedeniyle maça alınmayacaklarını öğrenince küplere bindiler. Neredeyse tüm taraflar sayfalarında Ak Parti'nin seçimlerde Belediyeyi kaybetmiş olmasının faturasını Bozokspor'dan çıkartmak için böyle bir oyun oynandığına dikkat çekerek, memleketin sahipsiz bırrakılmasına tepki gösterdiler. 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor