Okuduğunuz haber
YOZGAT'IN HAKKINI YEDİRMEYİZ

TOKİ'ye döner kavşak

Anasayfa   /    Spor    /    Yozgat'ın hakkını yedirmeyiz

Yozgat'ın hakkını yedirmeyiz

Yozgat Belediyesi Bozokspor Kulüp Başkanı ve Ak Parti Yozgat Belediye Başkan adayı Celal Köse, Bingöl’de yaşanılan olaylara tepki gösterdi ve “Yozgat’ın hakkını kimseye yedirmeyiz” dedi.

SPOR      10 Mart 2024 - 23:25     0

Yozgat'ın hakkını yedirmeyiz

Yozgat Belediyesi Bozokspor Kulüp Başkanı ve Ak Parti Yozgat Belediye Başkan adayı Celal Köse, Bingöl’de yaşanılan olaylara tepki gösterdi ve “Yozgat’ın hakkını kimseye yedirmeyiz” dedi.

Bingöl Gençspor’a deplasmanda futbol terörü sonrasında mağlup olunmasına tepkiler çığ gibi büyüyor.

TAKIMIMIZIN 3 PUANI ÇALINDI

Yozgat Belediyesi Bozokspor Kulüp Başkanı ve Ak Parti Yozgat Belediye Başkan adayı Celal Köse, yaşanılan olaylara büyük tepki gösterdi. Yozgat Bozokspor’un puanlarının gasp edildiğini belirten Köse, şu ifadelere yer verdi:

“Uzun zamandır oluşturulmaya çalışılan algılar bugün deplasmanda oynanan Murat 2020 Genç Spor mücadelesinde kirli bir oyuna dönüştürülerek takımımızın 3 puanı yapılan saldırılar verilen taraflı kararlarla gasp edildi.

Şehrinin ve taraftarının desteğiyle, bileğinin gücüyle sahada verdiği mücadele ile en yakın rakibine puan farkını açarak şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Yozgat Belediyesi Bozok Spor'umuzu durdurmaya çalışan kirli el yada ellere müsade etmeyeceğiz.

Takımımızın kaldığı otelden, maçın oynadığı stada, ısınma çalışmaları sırasından maç esnasına kadar yapılan saldırılar ve tahrikler devamında kötü niyetli bir hakem yönetimiyle 11 sarı kart, 3 kırmızı kart ile futbol tarihine kara leke olarak geçmiştir.

Yozgat Belediyesi Bozok Spor'umuzu durdurmak için kirli yollara başvuranlar bilmelidir ki Yiğitler Şehri Yozgat'ın yiğit evlatları önce Yüce Mevla'mın izni, sonra şehriyle taraftarıyla emin adımlarla şampiyonluk yürüyüşüne devam edecek.

Kirli yollara giren o kirli ellerle de mücadelemizi kararlılıkla sürüdürecek, şehrimizin hakkını kimseye yedirmeyeceğiz.Bu şehrin hakkını yemeye kalkanların boğazında düğümleyeceğiz.”

http://www.yozgatsonsoz.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor