Yozgat'ın hakkını yedirmeyiz

Okuduğunuz haber
TOKİ'YE DÖNER KAVŞAK

Arıtmaya kesin çözüm

Anasayfa   /    Güncel    /    TOKİ'ye döner kavşak

TOKİ'ye döner kavşak

Sarıhacılı TOKİ sakinlerinin uzun süredir beklediği kavşak sorununu Belediye çözmek için düğmeye bastı.

GÜNCEL      18 Mart 2024 - 15:44     0

TOKİ'ye döner kavşak

Teslimatı yaklaşık 1,5 yıl önce yapılmasına rağmen özellikle yol konusunda önemli sıkıntılar yaşayan Sarıhacılı TOKİ sakinlerinin beklediği hamleyi Belediye yaptı. Daha önce projesi çizilen ancak bazı aksaklıklar nedeniyle bitirilemeyen döner kavşak yapımına başlayan ekipler, bölgedeki trafik sıkıntısını da kısa zamanda ortadan kaldırmış olacak.

Sarıhacılı TOKİ sakinlerinin hasretle beklediği kavşak yapımına havaların düzelmesinin ardından start verildi.

Araçların evlerinin bulunduğu bölgeden değil de Sarıhacılı köyü önünden dönmesi nedeniyle zaman ve yakıt açısından dezavantajlar yaşayan bölge sakinlerinin isteklerini çözmek için girişimler hızlandı. Milletvekilliği döneminde Karayolları Genel Müdürlüğü’nden projeyi çıkarttıran Yusuf Başer’in de katkıları ile yapılacak olan döner kavşak trafik konusunda yaşanılan bazı sıkıntıları ortadan kaldıracak. Daha önce Atık su tarafına doğru genişletilen yolun karşısında bulunan ve giriş kısmını da daraltan okul altındaki kısımda hafriyat çalışmalarını devam ettiren ekiplerin kısa zamanda bu bölümü de tamamlaması bekleniyor. Daha sonra araçların hızını ayarlamak için kasislerin konulacağı bölgeye trafik lambası da konularak muhtemel kazaların önüne geçilecek.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor