Azerbeycan yalnız değil

Okuduğunuz haber
YOL MEDENİYET DEMEK!

Sorgun'dan süper galibiyet

Anasayfa   /    Güncel    /    Yol medeniyet demek!

Yol medeniyet demek!

Belediye önceliği göz önüne alarak birçok bölgedeki sıkıntıyı bertaraf etti yeni yollar açıldı.

GÜNCEL      01 Ekim 2020 - 17:05     0

Yol medeniyet demek!

Yozgat Belediyesi’nin çalışmaları içerisinde yol yapımı önemli bir yer tutuyor. Seçim beyannamesinde verilen sözleri yerine getirme konusunda geride kalan süreçte özellikle yol konusunda dev adımlar atan ve bunu yaparken önceliği göz önüne alan Belediye, Bahçeşehir, Spor Vadisi, Yeni Sanayi’de yolları standarda kavuştururken, Diyanet Eğitim Merkezi’ni şehirle entegre etmek için dur durak bilmiyor. Aynı zamanda Divanlı yolunu da Karayolları ile birlikte yapan Belediye ekipleri, ‘Yol Medeniyet Demek’ sözüne entegre çalışmalarını havaların iyi olması durumunda yıl sonuna kadar sürdürmeyi planlıyor.

Şehirlerin atardamarı olan yolları standart görüntüye kavuşmasının yanı sıra hem trafik sıkışıklığını önlemek hem de ulaşımı rahatlatmak için Belediye geçen süreç içerisinde beklenilen üzerinde bir performans sergiledi.

SÖZLER YERİNE GETİRİLDİ

Belediyelerin asli görevleri içerisinde yer aldığı için göze gözükmese de en fazla göze batan ve dikkat çeken çalışmaların başında gelen yol konusuna özel önem verildi. Seçim çalışmaları sürecinde aciliyetine binaen söz verilen bölgelerin başında yer alan Bahçeşehir Mahallesi’nde sorun Belediyenin kendi tesislerinde üretilen asfalt atılarak çözümlendi. Yine vatandaşların en fazla kullandığı yollardan biri olan Sarı Topraklık Mezarlığı bölgelerinde asfalt, çevre düzenlemesi ve kaldırım çalışmaları tamamlanarak hizmete sunuldu.

SPOR VADİSİ TOZDAN KURTULDU

Şehrin gözde mekanlarından birisi olmasına rağmen özellikle yol konusunda yüzü gülmeyen Bilal Şahin Mahallesi “Spor Vadisi” bölgesinde yaşayan vatandaşların çektiği sıkıntı da gözden kaçmadı. Bölünmüş yolda asfalt ve düzenleme yaparak yıllardır toz toprak içerisinde bulunan Mahalle halkının sıkıntısına çözüm üreten ekipler, Kurban Bayramı öncesinde hedefine ulaşma başarısı gösterdi.

SANAYİ SİTESİ’NE DEV BULVAR

Belediye Başkanı Celal Köse’nin talimatı ile Halka hizmet Hakk’a hizmet düsturu ile sosyal belediyecilik anlayışının bir gereği olarak en iyi hizmeti sunmanın gayretini gece gündüz demeden veren ekipler, Yeni Sanayi Sitesi’nde trafik yoğunluğuna rağmen kullanışsız olan yolları yeniden yapmakla kalmıyor. Kavşaklarıyla bağlantı yollarıyla uzun yıllar şehre hizmet edecek yeni bir bulvar daha kazandırılıyor.

DİYANET EĞİTİM MERKEZİ

ŞEHRE ENTEGRE OLUYOR

Diyanet Eğitim Merkezi’ni şehrimize entegre etmek için başlatılan çalışmalar kapsamında ise bağlantılarıyla birlikte 800 metre yol yapımı, çevre düzenlemesi ve asfalt serimi devam ediyor. Çapanoğlu Mahallesinde de çalışmalarını sürdüren ekipler, yan yol çalışmasıyla, standartlara uygun olmayan giriş ve çıkışları düzenliyor, trafik kalitesi olarak da uygun olmayan yolu yeniden yapıyor. Pandemi sürecinde özellikle yol konusunda önemli bir mesafe kaydeden ve acil olan bölgelerdeki sıkıntıyı bertaraf eden aynı zamanda Divanlı yolunu da Karayolları ile birlikte yapan Belediye ekipleri, ‘Yol Medeniyet Demek’ sözüne entegre çalışmalarını havaların iyi olması durumunda yıl sonuna kadar sürdürmeyi planlıyor.

 

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor