Askerlik Şubesi'ne gençlik aşısı

Okuduğunuz haber
AZERBEYCAN YALNIZ DEĞİL

Yol medeniyet demek!

Anasayfa   /    Güncel    /    Azerbeycan yalnız değil

Azerbeycan yalnız değil

Sivil Toplum Örgüt Başkanları, TSO’da düzenlenen basın toplantısında Azerbaycan’a destek verirken, terör örgütü Ermenistan’ı kınadı. STK’lar adına konuşan TSO Başkanı Sinan Çelik, Ermenilerin yıllardır işgal ettikleri topraklardan çekilmediğini sivil yerleşim birimlerine saldırı düzenlediklerini belirtti. Çelik, , “Ermeniler kurallara uymayarak sivillere saldırıyor. Sürekli ateşkesi bozuyor. MİNSK ve AĞİT bir türlü sorunu çözmüyor. Karabağ Azerbaycan’ın bir parçasıdır. Öyle de kalacaktır. Azerbaycan’ın yanındayız. Olmaya da devam edeceğiz” dedi.

GÜNCEL      29 Eylül 2020 - 17:21     0

Azerbeycan yalnız değil

Sivil Toplum Örgüt ve Sendika Başkanları TSO’da düzenlenen basın toplantısında Azerbaycan’a destek verirken, terör örgütü Ermenistan’ı kınadı. STK’lar adına konuşan TSO Başkanı Sinan Çelik, açıklamasında şu görüşlere yer verdi: "Bugün Yozgat'taki STK başkanlarımızla basın açıklaması yapma ihtiyacı duyduk. Bu basın açıklamasının konusu da şuanda dünya gündeminde olan Azeri Türk kardeşlerimizin yaklaşık 30 yıldır süre gelen bir işgali sonucunda vatan topraklarının tekrar yapılan saldırılar sonucu bir savaş halinde olmasıdır. Bizler Türkiye'deki iş dünyası olarak, STK'lar olarak Yozgat'ta Azeri Türk kardeşlerimizi destek vermek için bugün buradayız. Böyle günlerde bizler de elbette elimizden gelen ne varsa sonuna kadar yapacağız ve Azeri kardeşlerimizin yanında olacağız. Gerekirse maddi manevi gücümüzün yettiği kadarı ile her türlü desteklerimizi ve birlikteliğimizi buradan sunmak istedik. Şuanda dünyada enerji kaynakları üzerinden ciddi bir oyun oynanmaktadır. Burada da aynı şekilde Azerbaycan'ın ekonomisinin ciddi manada geliştiği ve Türkiye ile birlikte de birçok alanda da işbirliği yaptığını görmekteyiz. Yozgat'a da yatırım yapan Azeri kardeşlerimizi bulundurmaktayız. Bu da bizim için ayrı bir önem taşımaktadır. Kendileri ile görüşmelerimiz ilk günden bugüne devam ediyor. Sürekli irtibat halindeyiz. Onlara Yozgat halkının ve tüm STK'ların selamlarını bugün ilettik. Onlarda gerçekten duygulandılar. Bizler isteriz ki her zaman Türk barış içinde yaşasın, Türkün yurdu her zaman barış içinde olsun, Türk her zaman güçlü olsun. Bu oyunu Azerbaycanlı kardeşlerimizle sırt sırta verip elbette bozacağız. Azerbaycanlı kardeşlerimiz öz vatanı olan Karabağ topraklarını terörist Ermenistan devleti elinden alacaktır. Şehit olan Azeri Türk kardeşlerimize Cenabı Allah'tan rahmet diliyoruz. Ailelerine sabır diliyoruz. Yaralılara biran önce şifa diliyoruz. Bizler her zaman canımızla, malımızla Azeri Türk kardeşlerimizin yanında olacağız. Karabağ Türk vatanıdır. İnşallah dünyanın sonuna kadar bu böyle devam edecektir."

Toplantıya TSO Başkanı Sinan Çelik'in yanısıra Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Latif Altın, Şoförler ODası Başkanı İlhami Bakıcı, Hizmet İş Sendikası Başkanı Ferman Zararsız, Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Mahmut Kaybayel, Ülkü Ocakları Başkanı İrfan Şahbaz iştirak etti. 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor