Belediyeden çocuklara özel

Okuduğunuz haber
YATIRIMCIYA TAM DESTEK

Kuraklık ürkütücü boyutta

Anasayfa   /    Ekonomi    /    Yatırımcıya tam destek

Yatırımcıya tam destek

Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Taylan Alakoç, Yozgat Organize Sanayi Bölgesi'nde uzun yıllar sonra gerçekleştirilecek olan altyapı yenileme çalışmalarıyla birlikte burada faaliyetini sürdüren yatırımcılara ferah bir çalışma ortamının sağlanacağını söyledi.

EKONOMİ      24 Nisan 2024 - 17:43     0

Yatırımcıya tam destek

Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Taylan Alakoç, Yozgat Organize Sanayi Bölgesi'nde uzun yıllar sonra gerçekleştirilecek olan altyapı yenileme çalışmalarıyla birlikte burada faaliyetini sürdüren yatırımcılara ferah bir çalışma ortamının sağlanacağını söyledi.
TSO Başkanı Taylan Alakoç, yaptığı açıklamada;  Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan’ın büyük destek ve girişmleri ile Yozgat OSB’de BSKasfalt yol kaplama, atık su ile yağmur suyu tahliye sistemi ve kilitli parke kaldırım yapımı gibi işlerin yer aldığı altyapı yapım işi ihalesinin Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından gerçekleştirildiğini vurguladı.
YENİ BİR VİZYON İÇİN YENİLİKÇİ ADIMLAR
Yozgat Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren ve yeni yatırımlar yapmayı planlayan iş insanları için büyük önem taşıyan bu çalışmanın, bölgedeki iş ortamını daha verimli ve modern hale getirmeyi amaçladığını söyleyen  Başkan Alakoç, “Öncelikle OSB’mizde yılardır ihtiyaç duyulan  bu çalışmaya başlanacak olması yatırımcılarımız ve OSB’miz açısından son derece önem arz ediyor. Bizimde başkanlık dönemimizle birlikte planlamamız içerisine dahil ettiğimiz bu çalışmada Sayın Valimiz Mehmet Ali Özkan’ın da büyük destekleri oldu. Bu vesile Sayın Valimize de ayrıca teşekkür ediyorum. Bu çalışmamızda  en kısa sürede başlayarak  2024 yılı sonuna kadar tamamlanarak hizmete sunulacaktır. Amacımız bölgemizde faaliyette bulunan firma sahiplerinin OSB’mizde gönül rahatlığıyla huzur içerisinde çalışmalarını sürdürmelerini sağlamaktır. Bizlerde buna yönelik çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”dedi. 
İŞ DÜNYASI VE YOZGAT'A HAYIRLI OLSUN
Çalışmanın Yozgat Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren ve yeni yatırımlar yapacak olan tüm iş insanlarına hayırlı olmasını dileyen Başkan Alakoç, yenilenen altyapının iş dünyasına daha ferah ve güvenli bir çalışma ortamı sunacağını belirtti. Yenilikçi adımların ilin ekonomik ve sosyal kalkınmasına büyük katkı sağlayacağını vurgulayan Başkan Alakoç, ilerleyen süreçte bölgenin daha da gelişeceğine olan inancını dile getirdi.
TEŞEKKÜRLERİMİZ SAYGIDEĞER YETKİLİLERE
Bu önemli girişimin hayata geçirilmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerini ileten Başkan Alakoç, özellikle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır'a, Bakan Yardımcısı Ahmet Yozgatlıgil'e, milletvekillerine ve özellikle Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan’a destekleri için teşekkür etti.  Alakoç, ilin ve iş insanlarının geleceği için atılan bu adımların büyük önem taşıdığını vurguladı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor