Ahlatçı'dan 23 Nisan kutlaması

Okuduğunuz haber
BELEDİYEDEN ÇOCUKLARA ÖZEL

Yatırımcıya tam destek

Anasayfa   /    Güncel    /    Belediyeden çocuklara özel

Belediyeden çocuklara özel

Yozgat Belediyesi tarafından organize edilen 23 Nisan şenlikleri sabah yapılan etkinliklerin ardından coşkuyu bir kez daha zirveye çıkardı. 5 yıl sonra Çocuk Sanat Merkezi'ni yeniden faaliyete geçiren Yozgat Belediyesi, bir ilke imza attığı şenlikleri de protokol havasından çıkartıp halkın daha rahat olacağı bir görünüme kavuşturarak takdir topladı.

GÜNCEL      24 Nisan 2024 - 17:34     0

Belediyeden çocuklara özel

DOLU DOLU 23 NİSAN

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu tüm Yozgatlıları bir araya getiren bir etkinlikte buluşturan, Yozgat Belediyesi Çocuk Sanat Merkezi'ni 5 yıllık bir aranın ardından tekrar faaliyete geçirerek çocukların hizmetine açtı.

Belediye Başkanı Dr. Kazım ARSLAN Çocuk Sanat Merkezi'nin kapılarını tekrar açmasıyla birlikte çocukların yüzlerindeki gülümsemelere ve heyecanlarına tanıklık etti. Merkezin tekrar faaliyete geçmesiyle birlikte, çocuklar sanatın büyüleyici dünyasıyla yeniden buluşmanın heyecanını yaşadılar. Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen bayram şenliğinde renkli etkinliklerle ev sahipliği yaptı. Müzik, dans ve çeşitli gösterilerle dolu olan etkinlik, bayram coşkusunu en yüksek seviyede hissettirdi.

Başkan Dr. Kazım Arslan, yaptığı açıklamada, Çocuk Sanat Merkezi'nin tekrar hizmete açılmasının çocukların gelişimine katkı sağlayacağını belirtirken, bayram şenliğiyle de halkın bir araya gelerek birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdiğini ifade etti. Açıklamalarına devam eden KazımArslan, şu ifadelere yer verdi: “Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı. 23 Nisan'ın tabii ki bizdeki farklı çağrışımları var. Belki de hayatımızdaki ilk hatıra hepimizin hatırladığımız şeyler 23 Nisan’lar la ilgili. O yüzden yine bir 23 Nisan'da farklı bir etkinlikte sizlerle beraber olduk ve çocuklarımıza bir hediye sunmak istedik. Aslında 2018’de biz burayı ‘Çocuk Sanat Merkezi’ olarak açmıştık. Ve burada çok güzel faaliyetler yapılıyordu. Çocuklarımız burada çok güzel kurslarla geleceğe dair birtakım şeyler kazanıyorlardı. Kendilerini geliştiriyorlardı. Ama 2019’dan sonra maalesef ne sebeple anlamak mümkün değil. Burası kapatıldı ve 5 yıldır kapalı duruyor ve çocuklarımız böylesi güzel bir imkandan da mahrum kaldılar. Sizlerin de destekleriyle, oylarıyla yeniden Yozgat'ta Belediye Başkanı olarak göreve başladık ve başlarken de hani demiştik ya nerede kalmıştık? İşte o kaldığımız yerden devam ediyoruz. Kapatılmış olan bu Çocuk Sanat Merkezimizi yeniden açıyoruz. Bu merkez sadece buradaki binayla kalmayacak. İnşallah talep olduğu kadar ilave yerler açmak suretiyle bütün çocuklarımızın bu sanat faaliyetlerinden, kültür faaliyetlerinden, sosyal faaliyetlerden faydalanmasını sağlayacağız. Bu yönde bir gayret içerisinde olacağız. Çocuk sanat merkezimiz, çocuklarımıza hayırlı olsun. Ailelerine hayırlı olsun. İnşallah onların en güzel çalışmalarını, sosyal, kültürel, sanata dair çalışmalarını hep birlikte izleyelim ve onlarla birlikte bu güzellikleri birlikte yaşayalım.“

BAYRAMLARIMIZI HALKIMIZ İLE KUTLAYACAĞIZ

Başkan Dr. Kazım Arslan ilk defa ilk defa resmi törenlerin dışında yapılan bir programla bayram coşkusu yaşanıldığına dikkat çekerek “Hep birlikte Yozgatlı hemşerilerimizle beraber halkımızla beraber 23 Nisan coşkusunu yaşıyoruz. İnşallah bundan sonra da bu hep böyle olacak. Halkımızla beraber bayramlarımızı birlikte kutlayacağız. Düğünde de, kederde de birlikte olacağız inşallah. Ve diliyorum, niyaz ediyorum, dua ediyorum ki dünya durdukça Türkiye'miz yaşayacak. Ve inşallah Türkiye'miz yaşadıkça da bu coşku ilelebet devam edecek.” ifadelerine https://yozgat.bel.tr/kurumlar/yozgat.bel.tr/icerik-foto-_4_.jpg

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor