Gönül Sofrası açılıyor

Okuduğunuz haber
BİNGÖL'DE FUTBOL REZALETİ!

Öz Sağlık İş Akyol'la devam

Anasayfa   /    Spor    /    Bingöl'de futbol rezaleti!

Bingöl'de futbol rezaleti!

Yozgat Belediyesi Bozokspor Yönetimi, Bingöl deplasmanında yaşanılan ve 'Futbol adına kara bir gün' olarak nitelendirdikleri olaylara karşı sert tepki gösterih, Federasyonu göreve davet etti.

SPOR      10 Mart 2024 - 21:55     0

Bingöl'de futbol rezaleti!

12 Bingölspor ile girdiği şampiyonluk yarışında bir başka Bingöl takımı karşısında ilk yenilgisini alan ancak futbolun konuşulmadığı maçta yaşanılan olaylara Yozgat Belediyesi Bozokspor yönetimi zehir zemberek bir açıklama yaparak tepki gösterdi. Yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi: "Bölgesel Amatör Lig 11. Grup'ta açık ara lider Yozgat Belediyesi Bozok Sporumuza 19. Hafta Mücadelesi için gittiği Bingöl deplasmanında yapılanlar yeşil sahalarda ki spora gölge düşürmüş futbol adına kara leke olarak tarihe geçmiştir.
Daha Bingöl'de takımımızın kaldığı otelden başlayarak, maçın oynanacağı Genç İlçe Stadyumuna kadar gerçekleştirilen sistematik saldırılar ve tahrikler, takımımızın stadyuma ulaşması ile bir başka boyuta taşınmış adete takımımız linç edilmeye çalışılmıştır.  Maç öncesi ısınmaya çıkan takımımıza sahaya giren taraftarlar saldırırken maçın hakemi ise yaşananlara hem göz yummuş hemde tam bir güvenlik önlemi alınmadan maçın başlamasına karar vermiştir.
Yozgat Belediyesi Bozok Sporumuz her şart ve koşulda Yiğitler Diyarı Yozgat'ımızı en iyi şekilde temsil etmek için sahaya çıkmış bu kezde hakem tiyatrosu sahne almaya başlamıştır.
Maçın başlaması ile birlikte tüm takdir haklarını Bingöl ekibi Murat 2020 Genç Spor'dan yana kullanan hakem, oyuncularımıza adeta ceza vermek için fırsat kollamış ve bu isteğindede başarılı olmuştur. 11 Sarı Kart, 3 Kırmızı Kart, uzaktan yakından alakası olmayan 1 penaltı ve lider takımımızın hakem eliyle çalınan 3 puanı bugüne damga vurmuştur.
Yiğitler Diyarı Yozgat'ın yiğit evlatları Yozgat Belediyesi Bozok Sporumuzun şampiyonluk yürüyüşünü engellemek adına 12 Bingöl Spor tarafından günler öncesinden başlatılan ve bugün ki rezilliklerle zirve yapan algı ve engelleme çalışmaları bizleri yolumuzdan döndüremez.
Yozgat Belediyesi Bozok Spor yönetimi, teknik heyeti, futbol takımı, şehri ve taraftarı bu zamana kadar sahada ki verdiği mücadele ile tertemiz ve helal kazanılmış puanları ile şampiyonluk yürüyüşüne devam edecek, bugün bu rezaletin sebebi olanları ise tarih sayfaları kara leke olarak kaydedecektir. 
Hep Birlikte
Bir Ağızdan
Tek Yürek Tekrar Ediyoruz
YOZGAT BELEDİYESİ BOZOK SPOR ŞAMPİYON YAZDIRACAĞIZ

Süreçle ilgili her türlü mücadelemizi sürdürecek ilgili tetikçilerin yanına kâr kalmaması için her türlü mücadelemizi vereceğiz.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor