Kampta tempo artıyor

Okuduğunuz haber
TÜRKİYE MÜJDEYİ BEKLİYOR

Hastanede korona tedbiri

Anasayfa   /    Siyaset    /    Türkiye müjdeyi bekliyor

Türkiye müjdeyi bekliyor

Türkiye ve Dünya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın vereceği müjdeyi merakla beklemeye koyuldu

SİYASET      21 Agustos 2020 - 14:25     0

Türkiye müjdeyi bekliyor

Türkiye ve dünya, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklayacağı müjdeyi bekliyor. Erdoğan, saat 15.00'te kameraların karşısına geçerek merakla beklenen müjdeyi açıklayacak, "Erdoğan ne müjde açıklayacak" sorusu da yanıt bulmuş olacak.

Türkiye ve Dünya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yapacağı tarihi açıklamaya odaklandı.

ERDOĞAN MÜJDEYİ

SAAT KAÇTA AÇIKLAYACAK?

Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün saat 15.00'te İstanbul'da Türkiye'nin beklediği müjdeyi açıklayacak.  Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma günü açıklayacağını söylediği müjde için, "İnşallah Cuma günü tüm milletimize bir müjdeyi vermekle karşı karşıya olacağımızı tahmin ediyor ve buna inanıyorum. Şu anda bu müjdenin hayalleri rüyası içindeyiz. Cuma günü inşallah bu müjdeyi milletimize vermek suretiyle Türkiye'de yeni bir dönemin açılacağına şimdiden inanıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Erdoğan'ın "Cuma günü açıklayacağım" dediği müjdeyle ilgili önemli bir iddia ortaya atıldı. Karadeniz'de bulunan Tuna 1 kuyusunda 800 milyar metreküp doğalgaz bulgusuna ulaşıldığı iddia edildi. Türkiye'nin 20 yıllık doğalgaz ihtiyacını karşılayacak büyüklükte açıklaması yapıldı.

FAHRETTİN ALTUN'DAN

MÜJDE AÇIKLAMASI

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Müjde vereceğim' açıklamasının ardından ortaya atılan spekülasyonlar hakkında bir açıklamada bulundu. Altun, "Sayın Cumhurbaşkanımızın Cuma günü vereceğini söylediği müjdeye ilişkin birtakım spekülasyonların yapıldığını görüyoruz. Lütfen bu spekülasyonlara kulak asmayın. Hep birlikte, heyecan içinde sayın Cumhurbaşkanımızın yapacağı konuşmayı bekliyoruz" dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor