Türkiye müjdeyi bekliyor

Okuduğunuz haber
HASTANEDE KORONA TEDBİRİ

Yozgatspor kuvvet topluyor

Anasayfa   /    Sağlık    /    Hastanede korona tedbiri

Hastanede korona tedbiri

Yozgat Şehir Hastanesi, koronavirüs hastaları için 56 yataklı yoğun bakım yatak sayısını ihtiyaç dahilinde 16 yoğun bakım yatağı daha ekleyerek 72'ye çıkardı.

SAĞLIK      21 Agustos 2020 - 14:38     0

Hastanede korona tedbiri

Yozgat Şehir Hastanesi içinde bulunduğumuz yoğun pandemi sürecinde Koronavirüs Hastaları için 56 yataklı yoğun bakım yatak sayısını ihtiyaç dahilinde 16 yoğun bakım yatağı daha ekledi. 
Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Mustafa Kozan yaptığı açıklamada; “Sağlık tesisimize başvuran hastalara her türlü sağlık hizmetini en iyi şekilde vermek sahip olduğumuz en büyük yükümlülüklerden birisi Dünyada ve Ülkemizde malum yoğun geçmekte olan bir pandemi süreci bulunmakta bu süreçte ihtiyaç olduğu için 56 olan Yoğun Bakım Yatak sayımıza koronavirüs hastaları için  Ek +16 adet daha yoğun bakım yatağı ekleyerek toplam Yoğun Bakım Yatak sayımızı 72’ye çıkardık ” diyerek sözlerini tamamladı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor