Çakır Kandili kutladı

Okuduğunuz haber
SORGUN BİRİNCİ LİGDE

Yozgat'a DEĞER katacağız

Anasayfa   /    Spor    /    Sorgun Birinci Ligde

Sorgun Birinci Ligde

Milliyetçi Hareket Partisi Sorgun Belediye Başkan adayı Erkut Ekinci’nin geride kalan başkanlık döneminde sporun her alanında ciddi başarılara imza atan Sorgun Belediyespor Voleybol takımı, lig boyunca sürdürdüğü istikrarlı görüntüsünü final maçlarına taşıyarak adını Birinci Lige yazdırdı.

SPOR      29 Subat 2024 - 02:24     0

Sorgun Birinci Ligde

Erkekler Voleybol İkinci Lig 4'üncü Grup'ta mücadele eden Sorgun Belediyespor, istikrarlı görüntüsünü Birinci Lige çıkma maçlarına da yansıtarak gelecek sezon bir üst ligde mücadele etme hakkını kazandı.

LİGİ SÜRKLASE ETTİ

Son iki yıldır ligi tam anlamıyla sürklase eden, rakiplerine göz açtırmayan Sorgun Belediyespor, bu sezona deyim yerindeyse damga vurdu. Milliyetçi Hareket Partisi Sorgun Belediye Başkan adayı Erkut Ekinci’nin geride kalan başkanlık döneminde özellikle voleybolde zirve yapan, Yozgat insanına Efeler Ligi heyecanı yaşatan Sorgun Belediyespor, kendi özüne döndükten sonra da başarılı çizgisinden ödün vermedi. Lige fırtına gibi başlayan, tek yenilgisini Konya ekibi Karapınar’ın Belediyespor karşısında alan ancak rövanşı farklı kazanan ekibimiz, haftalar önce çıkmayı garantilediği final etabını da yenilgisiz kapattı. Hiçbir rakibine set vermeyen, üstün oyununu tüm maçlarda sergileyen ekibimiz bugün oynayacağı Serik Belediye maçını kaybetse dahi önümüzdeki yıl Yozgat’ı Voleybol Erkekler Birinci Ligi’Nde temsil edecek.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor