Butik Otel açıldı

Okuduğunuz haber
BOZOK TÜBİTAK FİNALLERİNDE

Menekşe evleri ihaleye çıkıyor

Anasayfa   /    Eğitim    /    Bozok TÜBİTAK finallerinde

Bozok TÜBİTAK finallerinde

Bozok Üniversitesi öğrencilerinin hazırladıkları proje TÜBİTAK finallerine katılmaya hak kazandı.

EĞİTİM      26 Haziran 2020 - 15:16     0

Bozok TÜBİTAK finallerinde

Yozgat Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri, Biyofizik Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Enes Akyüz’ün danışmanlığında,  Üniversite Tıp Fakültesi Proje Geliştirenler Topluluğu öğrencileri büyük bir başarıya imza attı. Arda Kaan Üner, Betül Köklü, Hüseyin Emre Dündar, Ece Eroğlu,  İrem Susan, İrem Küllü, Kristina Polat ve Ayşe Sayar tarafından hazırlanan TÜBİTAK 2242 Üniversite lisans öğrencileri araştırma projeleri yarışmaları için sağlık alanında hazırladıkları üç proje bölge finallerine katılmaya hak kazandı.

Proje yarışmaları 17 - 20 Ağustos 2020 tarihleri arasında Ankara, İstanbul, Konya ve Erzurum illerinde yapılacak. Üniversitemiz Tıp Fakültesi öğrencileri hazırladıkları projeler ile Bozok Üniversitesi yarışmalarda temsil edilecek. 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor