İlk resmi aday Aydoğmuş

Okuduğunuz haber
ÖĞRETMENLER BAŞTACIMIZ

Öğretmenler Toplum Mimarı

Anasayfa   /    Eğitim    /    Öğretmenler Baştacımız

Öğretmenler Baştacımız

Milliyetçi Hareket Partisi Yozgat İl Başkanı Tekin Irgatoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü yayınladığı bir mesajla kutladı.

EĞİTİM      23 Kasim 2023 - 18:05     0

Öğretmenler Baştacımız

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat İl Başkanı Tekin Irgatoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.
İl Başkanı Irgatoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Başöğretmenlik unvanının verilmesinin yıldönümü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.
Irgatoğlu kutlama mesajında, “Ülkemizin geleceği ve teminatı olan gençlerimizi emanet ettiğimiz, milletimizin fedakarlık abidesi olan değerli öğretmenlerimize en derin şükranlarımı sunuyorum. Öğretmenler, geleceğimiz olan çocuklarımızı cesur, bilgili, zeki ve çalışkan bireyler olarak yetiştirmek amacıyla üstlendikleri sorumlulukları bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da en güzel şekilde yerine getireceklerine yürekten inanmaktayız. Öğretmen en başta bilgisiyle öğreten, tecrübesiyle öğütleyen, ileri görüşlülüğüyle yol gösteren, aynı zamanda en değerli varlıklarımız olan çocuklarımızı geleceği özveriyle hazırlayan sorumluluk sahibi kişidir” ifadelerini kullandı.
Toplumu ileriye taşımanın yolunun aydınlanma olduğunu, öğretmenlerin de bu yolun yılmaz neferleri olduğunu söyleyen Başkan Irgatoğlu, “Her şeyin başı öğrenmektir. Günümüzde bilginin değeri paha biçilemez. Bilgiye önem veren toplumların teknoloji ve bilimde geldikleri nokta ortadadır. Öğretmenlerimiz ülkemizin ilim ve bilim yolunda ilerlemesinde, gelecek nesillerimizin yetişmesinde, ülkemizin aydınlık geleceğe ulaştırmada en önemli değerimizdir. Onlar, çocuklarımızın anne babalarından sonra en sıkı bağlar kurduğu insanlardır. Bu nedenle, anlatılanları öğrenebilen, öğrendiğini anlayabilen nesiller yetiştiren öğretmenlerimize müteşekkiriz. Kendini bilen nesiller de köklerini ve değerlerini bilir. Öğretmenlerimizin bu anlamda sorumluluğu büyüktür. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız ve gençlerimizin milli duygulara haiz, vatan sevgisiyle bütünleşmesi öğretmenlerimizin gayretiyle mümkündür. Bu gayreti tüm öğretmenlerimizin gösterdiğinden hiç şüphemiz yoktur. Bu vesileyle başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete irtihal etmiş tüm öğretmenlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Bütün öğretmenlerimizin gününü kutluyor, şükranlarımı sunuyorum” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor