Mutfakta yangın var!

Okuduğunuz haber
ŞEREFLİ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Filistin'de anneler ölüyor!

Anasayfa   /    Güncel    /    Şerefli ailesinin mutlu günü

Şerefli ailesinin mutlu günü

Memur Sen Yozgat İl Temsilcisi Eğitimciler Birliği Sendikası Başkanı Kenan Şerefli'nin kızı Aybüke Şerefli hayatını Batuhan Özbek ile birleştirdi. Şerefli ve Özbek ailerinin mutluluğuna sendika, siyaset ve iş dünyasının birçok tanıdık ismi de ortak oldu.

GÜNCEL      05 Mayis 2024 - 21:38     0

Şerefli ailesinin mutlu günü

Kenan ve Seher Şerefli çiftinin kızları Aybüke Şerefli, Pakize ve Dursun Özbek’in hakim olan oğulları Batuhan Özbek’le Yimpaş avm Salonunda muhteşem bir düğün töreni hayatlarını birleştirdi.

Katılımın oldukça yoğun olduğu düğün merasiminde Şerefli ve Özbek aileleri davetlilerle yakından ilgilenerek mutluluklarına ortak oldukları için teşekkür etti.

Düğüne Yozgat bürokrasisinden, iş dünyasına, eğitim camiasından sendika temsilcilerine kadar yoğun katılım sağlandı.

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, İl Milli Eğitim Müdür yardımcıları, Fatih Erdoğan, Selçuk Doğandemir, Hasan Arun, şube müdürleri Eğitim Bir Sen şube başkanları, Ankara Memur Sen yöneticileri AK Parti Yozgat İl Başkanı Çelebi Altuntaş, genç yargı mensuplarının mesai arkadaşları ile çok sayıda davetli Şerefli ve Özbek ailerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

Müzik eşliğinde yöresel oyun ve halayların çekildiği düğünde bir ömür mutluluğa evet diyen Özbek çifti gönüllerince eğlendi.

Bizde; Şerefli ve Özbek ailelerini tebrik ediyor genç çiftimize bir ömür mutluluklar diliyoruz./Nazife EKİCİ

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor