Hayaller gerçek olsun

Okuduğunuz haber
KADIFEKALE YASA BOĞDU

Sedef'ten adaylara tam destek

Anasayfa   /    Güncel    /    Kadıfekale yasa boğdu

Kadıfekale yasa boğdu

Yozgat'ın sayılan ve sevilen simalarından, spor camiasının tanınan isimlerinden Kürşat Kadıfekale fani dünyaya gözlerini yumdu.

GÜNCEL      08 Mart 2024 - 11:44     0

Kadıfekale yasa boğdu

Yozgat’ın tanınmış isimlerinden Devlet Hastanesi’nden emekli Dursun Kadıfekeli’nin oğlu, Yozgatlı İş İnsanı Kürşat Kadifekale'nin vefatı ailesini olduğu kadar sevenlerini ve yakınlarını da yasa boğdu. Yozgat’ın sevilen isimlerinden, bir dönem Yozgat Bozokspor Hentbol takımının Kulüp Başkanlığı görevini yürüten Türkiye Hentbol Federasyonu eski Yönetim Kurulu Üyesi İş İnsanı Kürşat Kadıfekale yaklaşık 6 yıldır İzmir’de Pankreas Kanseri ile mücadele ediyordu. Dün kansere yenik düşen Kürşat Kadifekale genç yaşta hayata gözlerini yumdu. İzmir’den Yozgat’a getirilecek olan Kadife Kale’nin cenazesi yarın Çanapoğlu Büyük Camiinde kılınacak olan cenaze namazının ardından Sarıtopraklık mezarlığına defnedilecek. 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor