Lezzet Şöleni başlıyor

Okuduğunuz haber
GÖZ ALICI AYDINLATMA

Yöresele ORAN desteği

Anasayfa   /    Güncel    /    Göz alıcı aydınlatma

Göz alıcı aydınlatma

Yozgat Belediyesi'nin şehre görsel güzellik katmak için uluslararası karayolu boyunca sürrüddüğü ışıklandırma çalışmaları göz alıcı bir görüntüye de beraberinde getirdi.

GÜNCEL      07 Aralik 2023 - 16:44     0

Göz alıcı aydınlatma

Yozgat Belediyesi’nin şehre görsel güzellik katmak, şehre gelenlerin Yozgat’la ilgili düşüncelerine olumlu yansımalar sağlaması için yaptığı ışıklandırma çalışmaları göz almaya başladı. Cemil Çiçek Bulvarı’ndan başlayıp , Muslubelen’e kadar sürecek ışıklandırma çalışmalar sayesinde geceler bile aydınlık olacak ki, bu da bir bakıma güvenlik konusunda da yaşanılan bazı sıkıntıları da bertaraf edecek. 

Şehir kimliği oluşturma çalışmalarına büyük özen gösteren Yozgat Belediyesi, estetik dönüşümün önemli bir çalışmasına da uluslar arası karayolunun ışıklandırması ile yeni bir halka daha ekledi.

YOZGAT AYDINLANMA GÖRSÜN

Yozgat Belediyesi’nin en fazla üzerinde durduğu projelerden birisi olan Yeni Bir Şehir Kimliği oluşturma çalışmalarına paralel olarak ilerleyen  dekoratif aydınlatma, birçok cadde ve sokağa yeni bir kimlik kazandırdı. Fatih Mahallesi Jandarma Sokak’ta yapılan, daha sonra açılan yeni bulvarda, Saat Kulesi civarında ve merkezi bölgelerde gerçekleştirilen ve oldukça da estetik bir görünümü beraberinde getiren ışıklandırma çalışmaları bu kez uluslar arası karayolu boyunca yapılmaya başlandı. Şehre görsel bir güzellik katan, güvenlik açısından artı sağlayan ışıklandırma, şehre gece bile gündüzmüş gibi bir hava kattı.

ESTETİK DÖNÜŞÜM SÜRÜYOR

Işıklandırma çalışmalarını değerlendiren Belediye Başkanı Celal Köse, Yozgat’ta ki estetik değişimin devam ettiğini söyledi. Her sokağa, her caddeye göreve geldikleri günden itibaren yaptıkları çalışmalarla değer kattıklarını belirten Başkan Köse, “Cemil Çiçek Bulvarımızdan Muslubelen'e kadar olan E-88 karayolu hattı boyunca şehrimize yakışır şık aydınlatma çalışmalarımıza başladık.

Yaptığımız çalışma ile hem estetik bir görünüm sağlayacağız, hem yollarımız daha aydınlık olacak” dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor