Sporda geriye gittik!

Okuduğunuz haber
ÇOCUKLAR ÜŞÜMESİN!

Formanın hakkını verin!

Anasayfa   /    Güncel    /    Çocuklar üşümesin!

Çocuklar üşümesin!

Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel’in yılbaşında hediye alınmaması, ihtiyacı olan çocuklara yardım edilmesi amacıyla başlattığı ‘Çocuklar Üşümesin’ isimli kampanyaya , DUYKON-İstanbul Yozgatlılar Federasyonu ve İstanbul Sarıkayalılar Derneği olarak kayıtsız kalmayıp destek verdi.

GÜNCEL      02 Ocak 2021 - 19:00     0

Çocuklar üşümesin!

Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel’in yılbaşında hediye alınmaması, ihtiyacı olan çocuklara yardım edilmesi amacıyla başlattığı ‘Çocuklar Üşümesin’ isimli kampanyaya , DUYKON-İstanbul Yozgatlılar Federasyonu ve İstanbul Sarıkayalılar Derneği olarak kayıtsız kalmayıp destek verdi. Kampanyaya  200 mont, 200 bot, 200 Eldiven, 200 kaşkol ve 200 bere alarak katkı sağlayan İstanbul Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Ahmet Yılmaz başta olmak üzere diğer üyelerin hassasiyetleri işadamlarına ve yardımseverlere iyi bir örnek teşkil etti. Sosyal, spora, kültürel tüm projelere destek veren, adı Yozgat geçen her türlü projede yer alan İstanbul Yozgatlılar Federasyonu’nun böylesine hayırlı bir kampanyaya da kayıtsız kalmaması takdirle karşılandı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor