Sorgun'dan süper galibiyet

Okuduğunuz haber
YOZGATSPOR TELAFİ PEŞİNDE

Akşener Yozgat'a geliyor

Anasayfa   /    Spor    /    Yozgatspor telafi peşinde

Yozgatspor telafi peşinde

Yozgatspor bugün saat 19.00'da deplasmanda Fethiyespor karşısında kritik bir puan mücadelesi verecek.

SPOR      04 Ekim 2020 - 16:12     0

Yozgatspor telafi peşinde

Yozgatspor ligdeki en zor ve önemli sınavlarından birini deplasmanda şampiyonluk adayları arasında gösterilen Fethiyespor karşısında verecek. Sahasında hiç beklemediği şekilde Yomraspor’a yenilerek taraftarını üzen ve oynadığı futbolla da beğenilmeyen Kırmızı Siyahlılar, rakibiyle bugün saat 19.00’da başlayacak maçta yenerek yeniden moral bulmanın mücadelesini verecek.

Yozgatspor, sahasında aldığı Yomraspor yenilgisini telafi etmek, lige yeni bir başlangıç yapabilmek için Fethiyespor karşısında puan arayacak.

ZORLU DÖNEMEÇ

Ligdeki ilk galibiyetini Fethiyespor karşısında almak için kenetlenen Kırmızı Siyahlılar, aksi takdirde kritik bir dönemece girecek. Zorlu maç öncesi de hedefini galibiyet olarak belirleyen Kırmızı Siyahlılar, böylece geçen hafta kaybettiği puanları telafi etmenin hesaplarını yapıyor.

MUTLAK PUAN ARAYIŞI

Aldığı yenilgiden çok oynadığı futbolla eleştirilen ve eğer böyle oynamaya devam ederse ligde istenilen hedeflere ulaşması zor olarak gösterilen Kırmızı Siyahlılar, ligde bu sezon birçok takımın canını yakacağını Darıca Belediyespor oynadığı futbolla gösteren Fethiyespor’a şoku yaşattırmak için kenetlendi. Alacağı 3 puanla hem hem moral bulmak, hem de üst sıralara yükselmek isteyen Kırmızı Siyahlılar, rakibini tüm olumsuzluklara karşın devirerek taraftarına bu sezonki ilk galibiyet sevincini yaşatmanın hesaplarını yapıyor.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor