Akşener Yozgat'a geliyor

Okuduğunuz haber
YOZGATSPOR NEREYE KOŞUYOR?

Fenerbahçe Sorgun maçı naklen

Anasayfa   /    Spor    /    Yozgatspor nereye koşuyor?

Yozgatspor nereye koşuyor?

Yozgatspor'un hem aldığı sonuçlar hem de ortaya koyduğu futbol akıllarda soru işaretleri bıraktı.

SPOR      05 Ekim 2020 - 18:44     0

Yozgatspor nereye koşuyor?

Lige şampiyonluk parolası ile başlayan ilk maçında Büyükçekmece Tepecikspor ile berabere kalarak iyi sinyaller veren Yozgatspor  son iki maçında tam anlamıyla S.O.S verdi. Sahasında Yomraspor’a 2-1, ardından da deplasmanda Fethiyespor’a 3-0 yenilerek ligin dibine demir atan Yozgatspor, oynadığı futbolla da umut vermediği için hedeflerine ulaşması bir tarafa ligde kalma mücadelesi verecek takımlar arasında gösterilmeye başlandı.

Yozgatspor'un üç haftada aldığı sonuçlar ve bunun yanısıra oynadığı futbol çizilen hedeflerin oldukça uzağında kalınacağına yönelik endişelir daha ligin ilk haftalarında arttırmaya başladı. 

GALİBİYET ALAMADIK

Yozgatspor korona vris karantinası sonrasında oynadığı ilk maçta iyi sinyaller verdi. Büyükçekmece Tepecikspor karşısına kısıtlı bir kadroyla çıkılmasına rağmen alınan 1 puan ve ortaya konulan mücadele umut vaad ederken mevcut performans son iki maça yansımadı. Kırmızı Siyahlılar sahasında Yomraspor'a öne geçtiği maçta 2-1, dün oynanan maçta ise deplasmanda Fethiyespor'a 3-0 yenilerek haftayı 1 puanla ve averajla puansız oan Ağrıspor'un üstünde 16'ıncı sırada kapattı. 3 maçta 1 beraberlik 2 yenilgi alarak ligin son sıralarında yer bulan Kırmızı Siyahlılar rakip filelere 2 gol atarken, 5 golü kalesinde gördü. 

FUTBOL UMUT VERMEDİ

Kırmızı Siyahlılar aldığı kötü sonuçların yanısıra oynadığı futbolla da umut vermedi. Bu görüntüsüyle şampiyonluk hedefinin uzağında kalacağına yönelik kuşkuları arttıran Kırmızı Siyahlılar'ın içerisinde bulunduğu durumdan bir an önce kurtulması ve camianın güvenini kazanması için Yönetimin ve teknik ekibin işe el atması kaçınılmaz olarak gösterildi. Transferin son gününde de herhangi bir hareketliliğin gözlenmediği ekibe eksik isimlerin katılması ile birlikte sıkıntının giderilmemesi ve Ceyhanspor maçında galip gelinememesi halinde ortaya çıkacak kötü tablonun nasıl bertaraf edileceği merak edilmeye başlandı. 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor