Ekmeği taştan çıkartıyorlar

Okuduğunuz haber
YOZGATSPOR KUPAYA BİLENİYOR

Yerel basının sorunları Meclis'te

Anasayfa   /    Spor    /    Yozgatspor kupaya bileniyor

Yozgatspor kupaya bileniyor

Yozgatspor Ziraat Türkiye Kupası ikinci eleme turu maçında Perşembe günü saat 13.00'te Erbaaspor ile karşı karşıya gelecek.

SPOR      20 Ekim 2020 - 14:40     0

Yozgatspor kupaya bileniyor

Ligde henüz galibiyetle tanışamayan, bu nedenle de bir türlü istenilen çıkışı yapamayan Yozgatspor, Ziraat Türkiye Kupası ikinci eleme turu maçında Erbaaspor ile karşı karşıya gelecek. 22 Ekim Perşembe günü deplasmanda Tokat ekibi ile karşı karşıya gelecek ekibimiz ligdeki kötü gidişine rağmen burada kazanarak hafta sonu oynayacağı maç öncesinde moral depolamak istiyor. Son maçında Kahtaspor’u son dakikada yediği golle elinden kaçıran Yozgatspor, Çarşambaspor’u eleyerek tur atladığı Ziraat Türkiye Kupası’nda tur atlamadığının tesadüfi olmadığını göstermenin mücadelesini verecek. Lig maçını düşünerek yine kadroda değişiklik yapması beklenilen teknik ekibin kalede yine genç Bilal’e şans vermesine kesin gözüyle bakılıyor.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor