Ceyhan'a özel taktik

Okuduğunuz haber
YOZGATSPOR KAYIPLARDA!

Testi pozitif durumu iyi

Anasayfa   /    Spor    /    Yozgatspor kayıplarda!

Yozgatspor kayıplarda!

Yozgatspor mutlak galibiyet parolası ile çıktığı maçta Ceyhanspor'a 2-0 yenilerek alt sıralara iyice demir attı.

SPOR      10 Ekim 2020 - 17:38     0

Yozgatspor kayıplarda!

Lige iyi başlayan ancak son iki maçını kaybederek ligin son sıralarında kalan Yozgatspor, oynadığı futbolla ligde sıkıntı yaşaması beklenilen Ceyhanspor’a da boyun eğdi. Rakibine göre daha atak oynayıp, topa daha fazla sahip olmasına rağmen gol yollarında etkisiz kalan ekibimiz 29 ve 83’üncü dakikalarda Murat Çaydemir’in attığı gollerle sahadan 2-0 yenik ayrılarak taraftarını yine kahretti.

Şampiyonluk hayalleri ile kurulan ancak bunun çok uzağında kalacağının sinyallerini veren Yozgatspor, Ceyhanspor karşısında iyi oynamasına rağmen galibiyete uzanamadı. Özellikle ikinci yarıda rakibine büyük üstünlük kuran, sağlı sollu ataklarla pozisyon üretmeye çalışan ekibimiz iyi bir golcü oyuncunun eksikliğini çok hissetti. İlk yarıyı üstün kapattığı maçın ikinci yarısında iyi savunma yapan, zaman pozisyon verse de bunları savuşturan Ceyhanspor, toplamda 4 pozisyon ürettiği maçtan 2-0 üstün ayrılarak altın değerinde 3 puanla haftayı kapattı. 4 maç sonrasında sadece 1 puan alarak haftayı yine son sıralarda tamamladı. Maçı çatılardan izlemek durumunda kalan az sayıdaki taraftar yönetimi istifaya çağırdı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor