Okuduğunuz haber
YOZGATSPOR FİNALE ÇIKIYOR

Askerlere moral ziyareti

Anasayfa   /    Spor    /    Yozgatspor finale çıkıyor

Yozgatspor finale çıkıyor

Bölgesel Amatör 4’üncü Grup’ta ilk iki sırayı paylaşan Yozgatspor ile Ünyespor kozlarını yarın saat 14.00’te start alacak maçta paylaşacak.

SPOR      23 Subat 2019 - 19:39     0

Yozgatspor finale çıkıyor

Bölgesel Amatör 4’üncü Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Yozgatspor, en önemli maçlarından birini takipçisi Ünyespor ile yapacak. Bay geçtiği haftada Amasyaspor’u sahasında yenerek aradaki puan farkını 1 maç fazlasıyla 2’ye kadar indiren Ünyespor’u  kendi sahasında konuk edecek Yozgatspor bu maçı kazanması durumunda şampiyonluk yolunda dev bir adım atacak.

Bölgesel Amatör 4’üncü Grup’ta ilk iki sırayı paylaşan Yozgatspor ile Ünyespor kozlarını yarın saat 14.00’te start alacak maçta paylaşacak.

Şampiyonluk için geri sayıma geçen ancak son iki haftada aldığı kötü sonuçlarla Ünyespor’u umutlandıran Yozgatspor Pazar günü tarihi bir sınav verecek.

BU KEZ OLACAK MI?

Yozgatspor taraftarının sürekli merak ettiği ‘Bu sezon şampiyonluk gelecek mi’ sorusu bir türlü cevabını bulamadı. Ligin ilk yarısını yenilgisiz lider bitirerek bu konuda herkese son derece büyük güven veren Yozgatspor, son iki haftada yenilince kafalar yeniden karıştı. Yozgatsporlu eski oyunculardan Ali Yakup, Erkan Kestir ve Yasin Karagöz’ün da formasını giydiği Ünyespor da Pazar günü oynanacak maçta ya devam ya tamam diyecek.

Zira Amasyaspor’u yenerek Yozgatspor’la aradaki puan farkını bir maç fazlasıyla 2’ye indiren Ünyespor bu maçı kazanamazsa çok büyük sürprizler olmaması durumunda lige havlu atacak. Zira Yozgatspor’la arasındaki puan farkı yeniden 5’e çıkacak Ünyespor bay geçeceği haftada da Kırmızı Siyahlılar galip gelirse kalan maçlarda aradaki 8 puanlık farkı kapatma gibi bir şansı olmayacağı için muhtemelen ligi ikinci sırada kapatmak zorunda kalacak.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor