Köse yüreklere su serpti

Okuduğunuz haber
VETERANLAR BACANLI ANISINA

Sorgun evinde yıkıldı

Anasayfa   /    Spor    /    Veteranlar Bacanlı anısına

Veteranlar Bacanlı anısına

Yozgat  Bozok Yıldızları veteranlar  futbol takımı, bu yıl 9. su  düzenlenecek olan Atatürk Bahar turnuvasında geçtiğimiz yıl vefat eden Mustafa Bacanlı anısına mücadele edecek. . 

SPOR      14 Ekim 2020 - 11:13     0

Veteranlar Bacanlı anısına


Yozgat  Bozok Yıldızları veteranlar  futbol takımı, bu yıl 9. su  düzenlenecek olan Atatürk Bahar turnuvasında geçtiğimiz yıl aramızdan ayrılan Mustafa Bacanlı anısına mücadele edecek. . 

Yozgat’ın yetiştirdiği değerli isimlerden, Türkiye Kamu-Sen eski İl Temsilcisi, Yozgat Belediyesi MHP Meclis Üyesi Mustafa Bacanlı  2019 yılının Ağustos ayında geçirdiği kalp krizi sonucu aramızdan ayrılmıştı . Yozgat Bozok Yıldızları Veteran takımı da vefa örneği göstererek  bu yıl Antalya’da düzenlenecek olan  9. Atatürk bahar turnuvasında merhum Mustafa Bacanlı’nın anısını mücadele  vererek adını yaşatacak. 

Yozgat Bozok Yıldızları veteranlar futbol takımı yıllarca amatör futbol oynayan Seher Vakti Spor Ekibi ve Bozok Yıldızları Futbol takımının hem üyesi hem de futbolcusu Merhum Mustafa Bacanlı’nın adını yaşatmak  ve  unutmamak için bir vefa örneği sergiledi.
Yozgat Bozok Yıldızları veteranlar futbol takımı bu yıl 22-25 Ekim tarihleri arasında 20 il veteran takımının katılımı ile Antalya’da düzelecek olan 9. Atatürk Bahar Turnuvasında Mustafa Bacanlı’nın resim ve isminin yer aldığı forma ile sahaya çıkarak mücadele verecek. 
Yozgat Bozok Yıldızları veteranlar futbol takımı Başkanı İbrahim Zeki,  Yozgat amatör futbolunun unutulmaz ismi merhum Mustafa Bacanlı’nın  adının yaşatılması amacıyla özel forma yaptırdıklarını söyledi.  Yozgat ekibi olarak her yıl turnuvaya katıldıklarını belirten Zeki, “ Takımımız üyesi ve futbolcusu Mustafa Bacanlı,  8 turnuvanın tamamına katılarak takımımızın formasını terletmiş  ve başarısı için mücadele etmişti. Geçtiğimiz yıl aramızdan ayrılan Mustafa Bacanlı kardeşimizin  üzüntüsünü hala yaşıyoruz. Yönetim ve takım arkadaşlarımızla bir karar alarak bu yıl  9. su düzenlenecek Atatürk Bahar Turnuvasında Mustafa Bacanlı kardeşimizi unutmamak, unutturmamak  ve adını yaşatmak amacıyla özel bir forma hazırladık. Oynanacağımız müsabakalarda tüm formanın arkasında Mustafa Bacanlı önünde ise fotoğrafının yer aldığı siyah kırmızı renkli forma ile çıkarak onun ismine yakışır bir şekilde mücadele vereceğiz. 

Yozgat Bozok Yıldızları veteranlar futbol takımı Basın Sözcüsü  Abdurrahman Doğanda,  çok sevdiğim,  gönül dostu,  tevazu  ve hoş görü sahibi Mustafa Bacanlı yı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. Doğan, “ Bizlere düşen onun ismini ölümsüzleştirmek ve yaşatmak. Onun için mücadele vereceğiz. Mustafa Bacanlı’nın  isim ve resminin bulunduğu  formayı giymek bizim için büyük bir onurdur. Onun adını en iyi şekilde temsil ederek hatırlarını yaşatacağız  “dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor