Bozok OSB istihdamı sırtlayacak

Okuduğunuz haber
MECLİS'TE SEDEF ETKİSİ!

Ocak'tan İl Başkanlığına

Anasayfa   /    Siyaset    /    Meclis'te Sedef etkisi!

Meclis'te Sedef etkisi!

MHP Yozgat Millletvekili Ethem Sedef’in  Parti içerisinde ne kadar etkin bir siyasetçi olduğu il ve ilçe seçimleri öncesinde bir kez daha ortaya çıktı.

SİYASET      16 Ekim 2020 - 15:00     0

Meclis'te Sedef etkisi!

MHP Yozgat Millletvekili Ethem Sedef’in  Parti içerisinde ne kadar etkin bir siyasetçi olduğu il ve ilçe seçimleri öncesinde bir kez daha ortaya çıktı. Seçildiği günden itibaren çalışkanlığı, babacan tavırları, girişken kişiliği ile kendisini kısa bir sürede MHP Grubu içerisinde kabul ettiren Sedef’in bu görüntüsü Genel Merkez tarafından da karşılık buldu. Birçok ildeki kongrelere koordinator ve divan başkanı olarak sadece 1 Genel Başkan yardımcısı ya da en fazla 2 milletvekili katılırken Yozgat’a 1’i genel başkan yardımcısı olmak üzere tam 4 milletvekilinin gelmesi Sedef’in etkinliğini de gözler önüne serdi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’ın başka bir il kongresine divan başkanlığı yaptığı için katılamayacağı Yozgat İl Kongresine Divan Başkanı olarak Çorum Milletvekili Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Hidayet Vahapoğlu, Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu ve Yozgat Milletvekili Ethem Sedef olmak üzere 4 milletvekili katılacak. Yozgat Sedef’in sayesinde İl Kongresinde tam anlamıyla gövde gösterisi yapacak ve diğer partilere de Yozgat’ın etkinliğini bir kez daha gösterme imkanı bulmuş olacak.  

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor