Çayımız demli gözümüz nemli!

Okuduğunuz haber
EĞİTİM-BİR SEN YETKİYİ TAÇLANDIRDI

Ak Parti'den Ayasofya Mevlidi

Anasayfa   /    Eğitim    /    Eğitim-Bir Sen yetkiyi taçlandırdı

Eğitim-Bir Sen yetkiyi taçlandırdı

Memur-Sen'e bağlı Eğitim Birsen eğitim kolundaki yetkiyi en yakın sendikaya 2 bin'in üzerinde fark atarak taçlandırdı.

EĞİTİM      23 Temmuz 2020 - 17:51     0

Eğitim-Bir Sen yetkiyi taçlandırdı

Korona sebebiyle her yıl Mayıs ayında kamu çalışanlarını bir yıl boyunca temsil etmek üzere yetkili sendikayı belirleyen mutabakat süreci bu yıl Temmuz ayında gerçekleşti. Süreç sonrasında  Memur-Sen Konfedarasyonu'na bağlı olan Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Yozgat şubesi geleneği bozmayıp bu yıl da Yozgat Merkez İlçe, tüm ilçeler ve Bozok Üniversite’sinde eğitim hizmet kolunda 3.556 üye ile en yakın sendikaya 2000’in üzerinde üye farkıyla yetkiyi almayı başardı.

Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Kenan Şerefli konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada şu görüşlere yer verdi:

“Eğitim Bir-Sen  özgün sendikal anlayışıyla sendikacılığı kavga zemininden  rekabet zeminine taşıyarak çözüm odaklı, tenkit değil tevhit esaslı, sorunun değil çözümün paydaşı olan bir yaklaşımla hareket etmekte  eğitim çalışanlarının ekonomik ve sosyal haklarının geliştirmek için emek, ekmek ve hak mücadelesi vererek özelde Yozgat’ta genelde bütün yurtta üyelerinden aldığı destek ile Eğitim-Hizmet kolunda elde ettiği kazanımlar ile her zaman Eğitim emekçilerinin yanında olmuştur.

EN BÜYÜK KURULUŞUZ

Eğitim Bir-Sen Ülkemizin Kamusal alandaki en büyük Sivil Toplum Kuruluşu olmanın sorumluluğu ile Milli ve Yerli Teşkilat yapısıyla, sahip olduğu  dinamizm,  medeniyet ve değer odaklı duruşuyla hak, özgürlük emek ve ekmek mücadelesi yürütürken aynı zamanda da ortaya koyduğu eylemlerle her zaman Milli İradenin yanında askeri ve sivil vesayetçilerin karşısında yer almış, mazlumların gür sesi olmuştur. Bundan sonra da Türkiye’nin demokratikleşmesine, sivilleşmesine ve özgürleşmesine katkıda bulunarak Millet iradesinin daim kılınması ve Hakk’ı yüceltmek gibi  soylu bir dava için sorumluluk almaya devam edecektir.

 YETKİYİ TAÇLANDIRDIK

Eğitim Bir-Sen olarak Yetkiyi taçlandırdığımız süreci kamu çalışanlarımıza bir hizmet yarışı, demokratik bir süreç olarak görüyoruz. Yetkili olmanın bize yüklediği sorumluluğun bilincindeyiz.

Yetkiyi taçlandırdığımız bu süreçte Eğitim Bir-Sen’li olmanın sorumluluğunu ve çalışkanlığını sergileyerek il merkezimizde, bütün ilçelerimizde ve üniversitemizde yetkiyi devam ettiren  il, ilçe, üniversite  başkan ve yönetim kurulu üyelerimize, kadın komisyonlarımıza, dava arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyoruz.

Sendikal varlığımız olan Eğitim Bir-Sen’in asil üyelerine bizlere verdikleri destek ve duydukları güvenden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz. Bundan sonra da üyelerimizin bizlere vereceği güçle temel hak ve özgürlükler noktasında kararlı mücadelemize hız kesmeden aynı kararlılıkla devam edecektir.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor