Semt sahaları ihtiyaç!

Okuduğunuz haber
BOZOK'UN MELEKLERİ SAHADA

Yozgatspor seçme yapacak

Anasayfa   /    Sağlık    /    Bozok'un melekleri sahada

Bozok'un melekleri sahada

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Tescil ve Şube Müdürlüğü ‘trafikçi meleklerle’ sahaya indi. Trafikçi melekler, Yozgat’ta vatandaşı COVİD tedbirleri kapsamında maske ve sosyal mesafe konusunda uyarma ve bilgilendirme uygulamasına başladı.

SAĞLIK      14 Agustos 2020 - 17:04     0

Bozok'un melekleri sahada

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Tescil ve Şube Müdürlüğü ‘trafikçi meleklerle’ sahaya indi. Trafikçi melekler, Yozgat’ta vatandaşı COVİD tedbirleri kapsamında maske ve sosyal mesafe konusunda uyarma  ve bilgilendirme uygulamasına başladı.   

Yozgat İl Emniyet Müdür Yardımcısı 2. Sınıf Emniyet Müdürü Ayşe Uslu, polisin asayişi sağlamanın yanında yardım isteyenlere ve yardıma muhtaç olan herkese yardım elini uzattığını söyledi.

DSC_0780.JPG

 Uslu, açıklamasının devamında, “Polis asayişi, amme,  şahıs, tasarruf emniyetini ve mesken masuniyetini korur. Halkın ırz, can ve malını muhafaza ve ammenin istirahatini temin eder. Yardım isteyenlere yardıma muhtaç olan herkese elini uzatır. Ülkemizin içinden geçmiş olduğu bur zor salgın dönemi içerisinde tüm kamu kurum ve kuruluşlarının asli görevi vatandaşlarımızı salgından korunmak konusunda bilinçlendirmektir. Yozgat Emniyet Müdürlüğü olarak halkımızı bilinçlendirmek adına nezaket ve iletişim konusunda daha duyarlı olan trafik hizmetlerinde görev yapan trafikçi meleklerimizi sahaya çıkarttı. Emniyet Teşkilatı olarak kadın erkek fark etmeksizin her koşulda, her zaman halkımızın can ve mal güvenliği için mesai mefhumu gözetmeksizin görevdeyiz. Trafik hizmetlerinde görev yapmakta olan kadın polisler asli görevleri olan trafik düzeninin sağlanması ve kazaların önlenmesinin yanında Covid19 nedeniyle yaşanan büyük salgından vatandaşlarımızın zarar görmeden çıkması için sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen kurallarını hatırlatmaktadır” ifadelerine yer verdi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor