Sorgun evinde yıkıldı

Okuduğunuz haber
ASIL OLAN HİZMET

Bilal Şahin eğitimin yanında

Anasayfa   /    Siyaset    /    Asıl olan hizmet

Asıl olan hizmet

AK Parti Yozgat Merkez İlçe Başkanı Kürşat Kılıç, AK Parti’nin kurulduğu günden bu yana Yozgat’ı her alanda yatırımla buluşturduğunu belirterek, “Bizim için asıl olan hizmettir" dedi.

SİYASET      14 Ekim 2020 - 18:31     0

Asıl olan hizmet

AK Parti Yozgat Merkez İlçe Başkanı Kürşat Kılıç, AK Parti’nin kurulduğu günden bu yana Yozgat’ı her alanda yatırımla buluşturduğunu belirterek, “Bizim için asıl olan hizmettir.”dedi.

Hafta sonu Yozgat’ta gerçekleştirilen AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı 7. Olağan Kongresine tek aday olarak giren ve güven tazeleyen mevcut başkan Kürşat Kılıç, üyelerine ve partililere teşekkür etti.
Başkan Kılıç yaptığı açıklamada;  AK Parti’nin kuruluşundan bu zamana kadar partinin her kademesinde görev alan AK kadrolara, ilçe başkanlarına, yönetim kurulu üyelerine ve tüm teşkilat üyelerine teşekkür etti.

AK Parti’nin kongrelerden 2023’e giden yolda daha da güçlenerek çıktığını vurgulayan Başkan Kılıç, “AK Parti milletimizin partisidir. Ülke geneli üzerinden değerlendirdiğimizde  Yozgatlı vatandaşlarımız AK Parti’ye ve Liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgilerini ve güvenlerini her seçimde verdiği destekle göstermiştir. Bizlerde bu güvene layık olmak partimizin çıtasını daha yukarılara taşımak için gece gündüz demeden canla başla çalışacağız. Partimizin en alt kademesinden en üst kademesine kadar herkes taşın altına elini değil gövdemizi koyarak bu kutlu davaya destek olacağız. Hafta sonu düzenlenen kongremizde kıymetli büyüklerimizin takdiri ve desteği ile yeninden başkan seçildim. Aramıza yönetimimize yeni katılan arkadaşlarımız oldu. Yönetimde olmayan fakat gönülden  destekleyen dava arkadaşlarımızla birlikte sorumluğumuzun bilincinde olarak, hiç durmadan, yorulmadan yılmadan ve usanmadan AK Partimizin oy oranını daha da artırmanın gayreti içerisinde olacağız. İnandığımız yolda hiç durmadan yılmadan ilk günkü heyecanla çalışma içerisinde olacağız.” dedi.

AK Parti Yozgat Merkez İlçe Başkanlığı yeni yönetimi ise şu şekilde oluştu:
Merkez İlçe Başkanı Kürşat Kılıç, Yönetim Kurulu Üyeleri; Tuğba Okur, Soner Tümgan, Mehmet Yemenoğlu, Lütfiye Doğan, Fikret Karaarslan, Ahmet Kızılkaya, Ferhan Akçınlığlu, Murat Coşgun, Murat Güneşer, Ali Yalçın, Mustafa Çamlıbel, Tolga Özer, Turan Göçümlü, Zedef Macit, Emel Yıldız, Şakir Ekinci, Serkan Kutlusoy, Avni Şenol Mehmet Yılmaz, Süleyman Durman, Fatih Koçak, Ümit Taşdan, Hıfzı Altınok, Şükrü Yalman, Veysel Keseroğlu, Halise Erkekli, Hasan Susam, Mustafa Aydın, Ahmet Tuygun, olarak belirlendi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor