MHP'ye tecrübeli aday

Okuduğunuz haber
ALARM HALİNDEYİZ!

Korona için sahaya indiler

Anasayfa   /    Sağlık    /    Alarm halindeyiz!

Alarm halindeyiz!

Artan koronavirüs vakalarının önüne geçmek için İçişleri Bakanlığı tarafından gönderilen genelgeye paralel olarak tedbirler sıklaştırıldı.

SAĞLIK      06 Agustos 2020 - 18:05     0

Alarm halindeyiz!

İçişleri Bakanlığının valiliklere gönderdiği "Koronavirüs Denetimleri" genelgesi kapsamında pazarlar, iş yerleri, marketler, toplu taşıma araçları, alışveriş alanları, lokantalar ve kafeteryalarda denetimler sıklaştırıldı.

Şehrin önemli noktaları polis ekipleri tarafından kontrol altına alınırken vatandaşların ateşleri ölçülüp, özellikle maske takmalarının zorunlu olduğu hatırlatıldı. Vakaların artmasının ardından alınan tedbirlerin harfiyyen uyulması için Valilik, Belediye, Emniyet, Sağlık, Tarım ve diğer tüm ilgili kurum çalışanları sahaya indi. Sabah saatlerinden itibaren yürütülen denetimlerde, iş yerlerinin sosyal mesafe kuralı, maske ve dezenfektan zorunluluğu kurallarına uyup uymadığı kontrol edildi. Denetimlere akşam saatlerinde Vali Ziya Polat, Belediye Başkanı Celal Köse ve diğer kurum müdürleri de katılarak farkındalık oluşturmak için gerekli uyarıları yaptılar.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor